JNM, je beestige jeugdbeweging

 Français English Deutsch Russian Spaans Italiano

JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is een jeugdbeweging voor iedereen van 7 tot 26 jaar die zich goed voelt in de natuur en zijn schouders niet ophaalt voor het milieu.

 

Samen trekken we het hele jaar door de mooiste natuurgebieden in en laten we ons betoveren door de zotste waarnemingen. We nemen zelf een zaag of schop in de hand en maken ruimte voor natuur. Bovendien gaan we op een duurzame enmilieuvriendelijke manier door het leven en proberen we anderen daar ook warm voor te maken. En tijdens de zomermaanden? Dan genieten we samen met vrienden van de natuur op één van de veertig kampen in binnen- en buitenland.

 
Kom zelf op ontdekking bij één van onze vijftig afdelingen in Vlaanderen en Brussel en word lid. Je bent al welkom bij JNM vanaf het tweede leerjaar. Tot het zesde leerjaar mag je jezelf pieper noemen. Vanaf het eerste middelbaar word je ini en in het vijfde middelbaar dopen we je om tot gewoon lid. Na je 26ste zetten we je niet bij het huisvuil, maar verwennen we je als oude sok.

 

 

info@jnm.be       tel: 09 223 47 81       Tarbotstraat 61F, 9000 Gent

X
naam
paswoord
  Aangemeld blijvenpaswoord vergeten?