Welkom bij JNM

Nieuws

07.10.15 – JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is een jeugdbeweging voor iedereen van 7 tot 26 jaar die zich goed voelt in de natuur en zijn schouders niet ophaalt voor het milieu. De vereniging telt zo’n 3000 leden, verspreid over bijna 50 afdelingen in Vlaanderen. Het nationale secretariaat in Gent, bestaande uit personeel en meer dan 60 actieve vrijwilligers, ondersteunt deze afdelingen en biedt daarnaast ook zijn eigen activiteiten aan, waarvan de zomerkampen het hoogtepunt zijn.
23.09.15 – 11.11.11, de Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging wil zes jongeren (18 tot 26 jaar) de kans geven om enkele dagen actief van de Klimaattop te proeven. 
22.09.15 – Voor de versterking en verdere uitbouw van de WWF-Rangerclub (kinderen tussen 6  en 12 jaar) is WWF op zoek naar een nieuwe collega die graag de handen uit de mouwen steekt, jong van geest is en een vlotte pen heeft.
28.08.15 – Vanaf nu terug te vinden op: jnm.be/onkostennota en  jnm.be/verzekeringen     JiHa!  
10.08.15 – Beste websitebezoeker,  Onze nieuwe website staat online, en daar zijn we best blij mee! Toch, bij een nieuwe website zijn kinderziektes onvermijdelijk. We weten dat er heel wat dingen mis lopen, en proberen hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Klik op "lees meer" voor meer info. 

In je buurt

Lid worden

Winkel