JNM Gent

.

Meer info over het logo..
JNM GentDen bouwVertierAlgemeen JNM'sLid worden
inloggen

Steek je handen uit de mouwen voor het nieuwe passief lokaal van JNM Gent

Beste JNM'er, beste ouder, beste sympathisant,

 

Jouw steun hebben we nodig. Samen met Natuurpunt bouwt JNM Gent een nieuw lokaal. Een passiefhuis vlakbij het natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen. Om dit project te laten slagen vragen we jou om hulp: steek samen met ons de handen uit de mouwen.

 

We kiezen voor passiefbouw, met een zo laag mogelijk energiegebruik en met duurzame materialen. Dit is voor ons een evidente keuze: passiefbouw is de toekomst en wij geloven in die toekomst. We zijn begaan met het milieu en ons nieuwe lokaal zal dit uitstralen.

 

We delen het nieuwe gebouw met Natuurpunt Gent, dat dringend op zoek is naar nieuwe kantoorruimte. Ons gemeenschappelijk gebouw wordt de kroon op onze fantastische samenwerking. We kunnen ook rekenen op de steun van stad Gent. Zij stellen de grond ter beschikking en ondersteunen ons met een stevige subsidie.

 

Nu de bouwvergunning binnen is en we een eerste inleidende bijeenkomst hebben gehad met een aantal geïnteresseerde aannemers, wordt de praktische kant van de bouw steeds concreter. We hebben met iedereen samen besloten om bij bepaalde bouwfasen beroep te doen op vrijwilligers, om zo de kosten te drukken. Dit betekent dat JNM Gent op zoek moet gaan naar talloze enthousiastelingen die met ons de handen uit de mouwen willen steken. Iedereen is welkom en iedereen kan helpen

Volgens de huidige plannen zou de ruwbouw van start gaan in het najaar van 2014 en ongeveer een jaar duren. Alle geïnteresseerden nodigen we graag uit op onze infoavond die we organiseren samen met natuurpunt. Deze gaat door op 24 april om 20 u in het NMC (Natuur- en Milieucentrum in de bourgoyen). Daar zal een nauwkeurige schets van het verloop van de bouw gegeven worden, evenals verdere uitleg over hoe u ons kan helpen.

 

Ons nieuwe lokaal zal onze jeugdbeweging helemaal laten bloeien. Het biedt ons een zekere huisvesting, een vaste afspraakplaats en prachtige natuur vlakbij. Uw (klein)kind in de Gentse natuur? Meer kinderen die onze natuur ontdekken? Ons gebouw biedt hier alle garanties toe.

 

Je kan JNM Gent ook nog steeds helpen door een financiële bijdrage te leveren, aangezien een passiefwoning duur is en we elke euro goed kunnen gebruiken. Dit doe je door te storten op de rekening BE56 2930 2120 7588 (BIC = GEBABEBB) van Natuurpunt, met de mededeling (Anders komt het geld niet bij ons): ‘Gift project 4003 – NIEUW LOKAAL JNM GENT’. 

 

Bedankt om onze werking te ondersteunen.

In naam van de hele leiding van JNM Gent,

 

Warre Schauwvliege – voorzitter JNM Gent                           
gent.bouwt@jnm.be

 

ps: voor giften vanaf 40 euro krijg je een fiscaal attest

 

Activiteiten
24-04-14: Infoavond vrijwill...
26-04-14: Waarnemingscontest...
26-04-14: Waarnemingscontest
27-04-14: De vrolijke wandel...
10-05-14: Zaadbommenguerilla

Afdelingsforum
Waarnemingscontest (0)

Jarige JNM'ers
Mara Levrau (vandaag)
Mirthe Lermytte (vandaag)
Ewout De Cat (24/04)
Maura Ryckebusch (24/04)
Jelle De Laender (25/04)
Emma Verheirstraeten (25/04)
Rami Abu-Sheala (25/04)
Arne Vandaele (26/04)


JNM Gent verwent en went nooit – contact: Maura Ryckebusch (0484/03 65 47); mauwra@hotmail.com

X
naam
paswoord
 Aangemeld blijvenpaswoord vergeten?
Er zijn heel wat verloren voorwerpen gevonden op het trollenfeest. Deze kunnen worden opgehaald op het bondssecretariaat. Mail naar trollenfeest@jnm.be voor meer informatie.Ga verder naar de website.