Kreekraksluizentocht

Georganiseerd door: 
Akerland
Activiteitverantwoordelijke: 
Veronika Thiers (veronika.thiers [at] hotmail.com, 0465107327)
Voor wie: 
Ini
Gewoon lid
Categorie: 
Natuur
Wanneer: 
25/02/2018

Het is weer zover, aan alle dapperen geroepen maakt u klaar om door weer en wind, heel gezwind, de kreekraksluizentocht de fietsen!

We doorkruisen de haven, kijken vogels in groene oases, genieten van onze bookes in Lillo en gaan dan in één rechte lijn naar de majestueuze Kreekraksluizen!

Ini's zijn welkom, maar een degelijke fietsconditie is vereist! Het is een zeer stevige tocht en niet voor alle ini's weggelegd. We trappen stevig door, dus zorg dat je de groten kan bijhouden en je fiets tiptop in orde is. Twijfel je hieraan, of voel je je een beetje ziekjes, spaar je krachten dan nog een jaartje en sluit in 2019 aan. 

Inschrijven is niet van levensbelang maar wel sympathiek. Stuur even een mailtje naar Thijs als we je mogen verwachten.

Afspraak om:

- 7u aan station Heide (wie met Simon mee wil fietsen)

- 7u30 aan station Kapellen (wie met Simon en Veronika mee wil fietsen)

- 8u aan het einde van de Vier Kerkenstraat in Ekeren (wie met Simon en Thijs en Veronika en al de rest mee wil fietsen)

We zullen terug zijn rond 19u in Kapellen. Afhankelijk hoe vlot de tocht gaat kunnen we onderweg of bij aankomst in Kapellen samen een frietje eten.

 

Neem mee: Verrekijker, telescoop, vogelgids, fototoestel, (veel!) eten (want het is een lange dag), tussendoortjes, een thermos thee, fluohesje.

Zorg er voor dat je fiets volledig in orde is: verlichting, remmen, bandenspanning, ...