INI mini trektocht in het Merodegebied

Georganiseerd door: 
Antwerpen
Deelnemende afdelingen: 
Akerland
Klein-Brabant
Markvallei
Mechelen
Neteland
Pallieterland
Taxandria
Voorkempen
Zandland
Activiteitverantwoordelijke: 
Suzanne Picard (suzypicard [at] hotmail.com, 0489 42 63 61)
Voor wie: 
Ini
Categorie: 
Natuur
Wanneer: 
12/08/2018 - 12:30 tot 15/08/2018 - 16:00

hey ini's,

Deze zomer gaan we kort maar krachtig gaan we op verkenning in het Merode gebied ( combi van bossen, velden, heide en vennen)  op een 4 daagse trektocht met de Rugzak en in het bijzijn van een mysterieuze - dierlijke gast ! Gelukkig moet je de tenten niet dragen maar voor derest moet alles mee ! Zorgt dus voor een goede rugzak ( gekocht of geleend maakt niet uit)  waar matje - slaapzak - kleren inpassen en die op je heupen rust en schoenen die ingelopen zijn  ! 


IN de avond zetten we samen de tentjes op - en breken ze s'ochtends ook af, koken per drie ons eigen potje op een klein gasvuurtje. Weer of geen weer we genieten van de mooie natuur- het samen zijn - het avontuur- en gaan de uitdaging aan om als groep heelhuids bij een prachtige boerderij uit te komen waar we ook nog een dagje helpen. Uiteraard zijn er voor de speelvogels ook spelletjes en stoppen we onderweg ook voor al het prachtigs dat we tegen komen (zoals zonnedauw,grote zilverreiger ,blauwvleugelsprinkhaan of een zeldzame moerassprinkhaan en ja naar het schijnt vliegen er ook zotte libellen rond dus vergeet zeker je vlindernetje niet) . We zitten pal in de natuur dus enkele zoogdieren zullen volgens mij ook niet ontbreken (als je stil bent) ....

Inschrijven vanaf  woensdag 28 maart om 14:30. 
Vol is vol en er is plaats voor 20 ini's dus haast je! 
ps op 1 juni zet ik de inschrijvingen ook open voor ini's uit andere antwerpse afdelingen en 
voor laatste jaars boompiepers die het fysiek en mentaal aankunnen en mij (nogmaals) een mailtje sturen ;) . Ini's u wee gewaarschuwd.

praktische details volgen in juni en  wanneer je ingschreven bent ! 
contact: suzypicard [at] hotmail.com