Inwijding Lokaal: Vuur,muziek, Chocomelk, Gluwhein en iets lekkers

Georganiseerd door: 
Antwerpen
Deelnemende afdelingen: 
Akerland
Klein-Brabant
Markvallei
Mechelen
Neteland
Pallieterland
Taxandria
Voorkempen
Zandland
Activiteitverantwoordelijke: 
Suzanne Picard (suzypicard [at] hotmail.com, 0489 42 63 61)
Voor wie: 
Graspiep
Boompiep
Pini
Ini
Gewoon lid
Steunlid
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
14/12/2018 - 18:30 tot 23:00

Oef ... we zijn verhuist en geïnstalleerd- of toch bijna
Graag delen we dit met alle leden- ouders -sympathisanten!

De voorgeschiedenis van jnm antwerpen qua opslag en vergaderruimtes is er een met veel omzwervingen:  Van geen lokaal -naar een garage in de spillemansstraat van de Familie van de bossche  -  naar de sorm met allerlei gedeelde lokalen - naar de muggenberghof met eigen lokaal en de mogenlijkheid andere lokalen te gebruiken en een groen plein en bomen....

Wil je deze nieuwe locatie komen bewonderen en ronddolen- een babbeltje slaan met begeleiders  ouders, andere jnm'ers ? Gezellig binnen met een muziekje op de achtergond of buiten aan de vuurkorf. Aan u de keuze!  Om 20:45 zal een bandje ons komen vergezellen met wat live muziek en zij die het kind in zichzelf willen loslaten:er zijn ook gezelschapspelletjes en een bal om tegen te trappen en twee goalen  !

Het is geen eetavond, die komt in het voorjaar (dus zorg dat je gegeten hebt): wel kan je genieten van heerlijke sapjes- thee - koffie - gluwhein- chocomelk- biertjes  en een lekker dessertje tegen vrije bijdrage. 

Iedereen (piepers ini's ouders sympatisanten, oude sokken ,...) welkom vanaf 18:30 in de herrystraat 22 Als je plant te komen schrijf je (kind) dan in op de website  !  of stuur een mailtje voor 7 december ...
Zo weet ik ongeveer wat ik aan drank- verse melk en dessertjes moet vooorzien..

Contactgegevens en afspraken :
suzanne picard, suzypicard [at] hotmail.com, 0489426361
We beginnen om 18:30-  zolang  het gezlelig blijft is er mogenlijkheid om te blijven
Ps Tot 22:00 zijn wij /het bestuur ook een beetje begeleider voor de jongsten (gedeelde verantwoordelijk met de ouders)) , erna geven wij die verantwoordelijk totaal aan het ouderlijk toezicht ;)
 

 


 

 


 

Herrystraat 22
2100 Deurne
België