Zeggekamp

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Iris Van Cleuvenbergen (iris.vancleuvenbergen [at] gmail.com, 0477 90 34 11)
Voor wie: 
Ini
Gewoon lid
Categorie: 
Werkstudie
Wanneer: 
05/08/2018 tot 12/08/2018
Slapen in tenten
Vervoer zelf regelen
Fiets meenemen
nee

Larum, hét oord bij uitstek voor jongeren die zich letterlijk en figuurlijk aan de rand van de samenleving bevinden. Denk aan joggingbroeken, adidasvestjes, nektapijten, wielerklakskes, DJ Paul Elstak, JONGEUH en nog wat andere ongure verschijnselen die je liever niet in je directe omgeving zou willen tegenkomen. Het lijkt haast onmogelijk in te beelden dat er naast al die marginaliteit ook een ander Larum bestaat, een ongeschonden plekje groen dat een thuis biedt aan een heleboel intelligentere levensvormen.
Zo vind je er met een beetje geluk een ringslang, een ijsvogel, een waterral, een dodaars of een aalscholver en dat alles in een prachtig decor.

Dit jaar slaan we voor de eenendertigste keer onze tenten op in De Zegge en steken we een week lang onze handen uit de mouwen om dit unieke stuk natuur te beschermen tegen Larumse invloeden. Dat doen we echter niet zomaar: wie zich inschrijft, kan namelijk genieten van een Hudo Deluxe, gebouwd door onze enige echte Ward Royens! Overdag er stevig invliegen met de nodige portie rijven en rieken, en dan 's avonds uitblazen op een (zo goed als) porseleinen troon - wat wil een JNM'er nog meer?
Ps. Hakken is toegestaan!

 

----------------------------------------------------------------------------

Prijs: 72 euro