Het misschien ontdekken we niets in 1978 kamp

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Arne Milleville (arne.milleville [at] mail.com, 0496 32 78 50)
Voor wie: 
Piep
Pini
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
08/07/2018 tot 14/07/2018
Slapen in tenten
Vervoer zelf regelen
nee
nee


Dit is was opengesteld afdelingskamp maar is nu volzet door enkel afdelingsdeelnemers. Onze excuses voor het ongemak!!Het misschien ontdekken we niets in 1978 kamp

We schrijven het jaar 1978.
De grote bazen van ons land zijn trots. Honderden kilometers betonnen autostrade werden aangelegd. Ons land is al van 1970 het beste van de wereld in het aanleggen van autowegen. De meeste Belgen gaan plots naar verre landen op reis, plots beginnen de mensen inkopen te doen in grote voedingswinkels, fabrieken waar men kleren naait en andere lastige taakjes doet, verhuizen naar armere landen over de hele wereld zodat de prijs sterk gedrukt wordt. Ook wil iedereen plots elektriciteit waardoor er plots grote kerncentrales worden gebouwd.
Veel mensen beginnen deze manier van leven gewoon te worden.


Voor de mensen toen waren er nog geen duidelijke problemen. Deze manier van leven brengt echter ook luchtvervuiling, co2-uitstoot, een grotere voetafdruk, schade aan de natuur en het milieu…met zich mee.
Milieuactivisten en mensen die het goed voorhebben met de natuur en het milieu beginnen met acties. Ze willen duidelijk maken dat dit niet goed is voor onze toekomst.
Als de activisten in 1978 nu eens een teletijdmachine hadden, dan zouden ze kunnen aantonen aan de mensen hoe de wereld er 100 jaar later daadwerkelijk uitziet. Of zelfs eens gaan praten met die mensen daar in 2078.

Het KC ontvangt jullie met plezier in 1978!*

*Het KC is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, diefstal of verlies van medereizigers in geval van tijdreizen.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Dit is was opengesteld afdelingskamp maar is nu volzet door enkel afdelingsdeelnemers. Onze excuses voor het ongemak!!

prijs 86 euro

Doode Bemde, Pastoor Tilemansstraat 17
3051 Oud-Heverlee
België