Het misschien ontdekken we niets in 2078 kamp

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Hannah Pyck
Voor wie: 
Ini
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
08/07/2018 tot 14/07/2018
Slapen in tenten
Vervoer zelf regelen
nee
nee

We schrijven het jaar 2078. De gemaakte beloftes uit het klimaatakkoord afgesloten in Parijs in 2015 zijn nooit uitgevoerd. De wereld blijft aan een razend tempo opwarmen. Vele eilandstaten zijn van de aardbodem verdwenen. Het lijkt er op dat België binnen nu en 7 dagen onder water zal komen te staan. Wetenschappers proberen met man en macht een teletijdmachine uit te vinden om de fouten gemaakt door de vorige generaties recht te zetten.

Het zijn mijn eerste stappen in het jaar 2078. Zonder het zelf te beseffen ben ik door middel van onzichtbare krachten een nieuwe eeuw binnen gestapt. De wereld om me heen lijkt één gigantische leegte. Ik ben omsingeld door niets en niets is omsingeld door mij. Ik besluit dan maar wat te nietsen tussen het niets. Plots komt uit het niets een bende schreeuwende nietsnutten op mij af. Ik voel al mijn zin voor realiteit langzaam wegebben in de grote nietigheid der nietsnutten. Mijn hoofd tolt en het laatste wat ik mij afvraag, is hoe ik hier in godsnaam terecht ben gekomen?

Wegdromen over zalige zomers vol zwoele nachten en natte zwempartijen is mijn favoriete bezigheid tijdens de examens. De nietsnut gaan wij alvast niet uithangen tijdens dit kamp. We gaan op zoek naar het natuurlijk schoon die deze prachtige streek rijk is. We steken ook zelf onze handen uit de mouwen om de natuur in al haar pracht te laten floreren. Natuurlijk mag pure ontspanning in de vorm van zalige zwempartijtjes ook niet ontbreken!

Het KC ontvangt jullie met plezier in 2078!*

*Het KC is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, diefstal of verlies van medereizigers in geval van tijdreizen.

 

--------------------------------------------------------------------------

Dit is een opengesteld afdelingskamp: 7 plaatsen voor JNM Westland en 8 plaatsen voor JNM Nationaal

Prijs: €80,-

Doode Bemde, Pastoor Tilemansstraat 17
3051 Oud-Heverlee
België