TROLLENFEEST

Georganiseerd door: 
Nationaal
Deelnemende afdelingen: 
Akerland
Antwerpen
Klein-Brabant
Markvallei
Mechelen
Neteland
Pallieterland
Taxandria
Voorkempen
Zandland
Aa-Beek
Alken
Demervallei
Fruitstreek
Hoge Kempen
Lage Kempen
Maasland
Midden-Limburg
Teutenland
West-Limburg
Zuid-Limburg
Aalter
Durmeland
Eeklo
Gent
Krekenland
Land Van Aalst
Leievallei
Moervallei
Ninove-Geraardsbergen
Onderstebovenschelde
Vlaamse Ardennen
Waasland
Zottegem
'S Heerenbosch
Brussel
Hageland-Zuiderkempen
Leuven
Midden-Brabant
Noordwest-Brabant
Oost-Brabant
Pajottenland
Zuidwest-Brabant
Brugge
Kortrijk
Krabboen
Middenkust
Poekebeek
Roeselare
Westkust
Westland
Activiteitverantwoordelijke: 
Kato Van Bostraeten (kato.vanbostraeten [at] gmail.com)
Anna Verhoeven (annaverhoeven1995 [at] gmail.com, 0472 40 31 26)
Voor wie: 
Piep
Pini
Ini
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
14/09/2018 - 16:00 tot 16/09/2018 - 16:00

Inschrijven kan tot 10 september

Gelieve na inschrijving via dit google formulier jullie opstapplaats (en zomerkamp) door te geven aub!!  

HALLO PIEPERS! 

Ging je op kamp? Mis je die kersverse vriendjes en vriendinnetjes nu al? Of ging je niet op kamp maar heb je wel zin in een weekend vol plezier en avontuur? 
Dan is het trollenfeest zeker iets voor jou! Samen met zoveel mogelijk andere piepers maken we er ook dit jaar een knaleditie van! 

Niet zomaar een knaleditie, maar een 8-sterren editie! Dat kan wel enkel met jullie hulp... 
Daarom dagen we jullie uit. Schrijf je in en ontdek hoe we dat doen.

PRAKTISCHE ZAKEN

Het Trollenfeest 2018 gaat door van vrijdag 14 tot en met zondag 16 september in Opoeteren. Daar heb je een groot gebouw, waar we (in bedden) slapen.

De eenvoudigste manier om naar het Trollenfeest te gaan, is met de trein. Maar de auto nemen lukt ook. Wie met de trein komt, kan mee met begeleiders die op vrijdagavond in tal van stations klaar zullen staan. Zondagmiddag nemen die je dan terug mee naar het station waar je opstapte.

Op het Trollenfeest wordt iedereen verdeeld in groepen van ongeveer twintig piepers. En we regelen dit zo dat je zeker samen zit met vriendjes van op kamp. Wie geen kamp deed, mag altijd laten weten bij wie hij graag in de groep zou zitten.

Een week voor het Trollenfeest sturen we een convo op met alle praktische informatie, zoals waar je vertrekt en wat je meeneemt.

Inschrijven kan enkel via de website. NIET door te mailen of te telefoneren! 

In totaal mogen er 200 piepers mee op het Trollenfeest. Indien het Trollenfeest volzet zou raken, wordt een wachtlijst aangelegd op basis van de inschrijvingsdatum.

De meeste piepers komen met de trein naar het Trollenfeest (zie ook deeltje vervoer), daarom moet je zowel bij het inschrijven via de post als het internet vermelden waar je het liefst zou opstappen. Hou er wel rekening mee dat het niet zeker is dat je hier ook effectief zult kunnen opstappen. In de convo die je voor het Trollenfeest krijgt opgestuurd zal jouw definitieve opstapplaats vermeld worden.

INSCHRIJVEN 

Om je in te schrijven klik je op de DIKKE GROENE KNOP hierboven en je gaat naar het inschrijvingsformulier van het Trollenfeest. Daar kan je het dan online invullen en doorsturen, waarna je bijna onmiddellijk een bevestigingsmail krijgt. 

INSCHRIJVEN MET RECHT OP VERHOOGDE TEGEMOETKOMING

Personen met recht op verhoogde tegemoetkoming (aan te tonen) betalen maar de helft van de prijs voor het trollenfeest. 

De 2 voordelen zijn dat: 

-je slechts €5 i.p.v. €18 lidgeld per jaar betaald.
-je kampen en andere activiteiten aan halve prijs zijn.

Neem sowieso contact op met Scarlett [at] jnm.be indien je hiervoor in aanmerking komt. Zij regelt de inschrijving dan samen met jou.

STORTEN

Je inschrijving is pas definitief als ook je deelnamegeld gestort is. Maak dit na het inschrijven dus zo snel mogelijk in orde! In de bevestiging van je inschrijving zullen alle informatie staan om het deelnamegeld te kunnen storten. Soms kan het even duren vooraleer je de bevestiging ontvangt, dus je hoeft je geen zorgen te maken als het langer duurt dan je verwachtte.

Het deelnamegeld voor het Trollenfeest bedraagt 45 euro.

BEGELEIDERS

Ook jullie moeten je inschrijven! Via internet gaat dit erg vlot dus vooruit met die geit. Eenmaal het bedrag (zie www.jnm.be/trollenfeest) gestort is, zijn jullie definitief ingeschreven. Laat ook weten of je opstapverantwoordelijke of groepsverantwoordelijke wil zijn. Als je je niet geroepen voelt voor de bovenvermelde functies, kan je ook gewoon animator zijn. Daarna krijgen jullie een convo en een draaiboek voor begeleiders.

Contact

PROBLEMEN MET INSCHRIJVINGEN ENZO

Stel dat je door onvoorziene omstandigheden niet mee kan op Trollenfeest en je toch al ingeschreven bent. In dat geval doe je er goed aan te annuleren. Dit kan door contact op te nemen met het bondssecretariaat, meer bepaald met Scarlett:

tel: 09 223 47 81

scarlett [at] jnm.be

Als je je annulatie op tijd doorgeeft (post: JNM Trollenfeestinschrijving, Kortrijksepoortstraat 192 , 9000 Gent of per mail: scarlett [at] jnm.be, dan krijg je 50% van je deelnamegeld teruggestort.

 

ANDERE VRAGEN ENZO

Naast alle opmerkingen, vragen en suggesties van allerlei aard, kan je bij het organiserend team ook terecht voor:

- het melden van (voedsel)allergiën;
- informatie i.v.m. opstapplaatsen voor de trein.

 

Anna Verhoeven: 0472/40.31.26 annaverhoeven1995 [at] gmail.com

Kato Van Bostraeten: 0497/ 77.76.74 katovanbostraeten [at] gmail.com

Zij zullen zo veel mogelijk bereikbaar zijn, maar ze gaan deze zomer ook op JNM-kamp en daar kunnen ze niet steeds antwoorden op hun mails of telefoongesprekken. Spreek dan zeker een bericht in zodat ze jullie zo snel mogelijk kunnen helpen.

VERVOER MET DE AUTO

Het Trollenfeest gaat dit jaar door in Opoeteren en voor sommigen die in de buurt wonen is het heel wat minder gedoe om gewoon met de auto te komen. In dat geval duid je dit aan op je inschrijvingskaart (al dan niet elektronisch). In de convo zal duidelijk vermeld staan waar jullie exact verwacht worden.

VERVOER MET DE TREIN

Piepers onder de 12 jaar rijden gratis met de trein, en het is nog milieuvriendelijk ook! Dus dit is zowat de meest ideale oplossing. En daarom is er een systeem van opstapplaatsen. We zoeken overal rond begeleiders die ook met de trein gaan en die je met plezier meenemen.

Alleen weten we nu nog niet 100% zeker van waar er allemaal begeleiders zullen vertrekken maar we doen ons best om je zo dicht mogelijk van thuis te laten opstappen! En als dit niet mogelijk zou zijn, krijg je op tijd een bericht en zoeken we naar een eventueel andere oplossing.

Je exacte opstapplaats, opstapverantwoordelijke en de treinuren zullen in de convo vermeld staan, je krijgt deze toegestuurd in de aanloop naar het Trollenfeest. Je opstapverantwoordelijke zorgt ook voor de treintickets, dus daar hoef je je helemaal geen zorgen over te maken.