Ininazofé 2017: Te bon(d)T voor woorden!

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Iris Van Cleuvenbergen (iris.vancleuvenbergen [at] gmail.com, 0477 90 34 11)
Voor wie: 
Ini
Gewoon lid
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
15/09/2017 - 18:00 tot 17/09/2017 - 13:00

Geacht toekomstig lid van onze culte,

Graag bieden wij u hierbij wat meer informatie over de BBB (de Bonte BontBond), een vereniging die het opneemt voor de rechten van bontgebruikers. Onze missie is het aanmoedigen van bontgebruik, zowel onder jasvorm als in andere kledingstukken. Wij geloven in de kracht van bont en in het belang om diens genoten te verspreiden: bij het dragen van bont wordt de ziel van het geofferde dierenleven namelijk doorgegeven aan de drager. De effecten hiervan kunnen zich uiten op verschillende manieren:

- Een niet te onderdrukken drang om spontaan dieren te beginnen imiteren;

- Verbeterde spionagetechnieken en de wil om zich te wagen aan gevaarlijke stunts bij het horen van het James Bond-deuntje;

- De neiging om te beginnen "bonden" met andere verlichte geesten die de kracht van bont geproefd hebben.

Om u nog wat meer informatie te geven over onze bond en u te begeleiden naar een nieuw en verbeterd pad in uw leven, zouden we u graag willen uitnodigen voor ons initiatieweekend van 15 tot 17 september 2017. Hier zullen we ons laten leiden door onze liefde voor bont, en ons leven in een nieuw, bonter jasje steken! Om onze verbondenheid tot een optimaal niveau te brengen en de intieme sfeer van het weekendje te kunnen waarborgen, zouden we u willen vragen om zich in te schrijven via de website. Meer informatie over de locatie van deze niet te missen samenkomst zal u hier ook spoedig terugvinden. De praktische details (vertrekuren e.d.) zullen per mail worden bezorgd aan zij die hun weg tot inschrijven reeds gevonden hebben. Wij kijken er ten zeerste naar uit de nieuwe generatie Bon(t)Dstoppers te ontmoeten!

 

Hoogachtend,

De Bonte BontBond

In naam van hun meester

 

Wat? Ininazofé, een terugkomweekendje na de kampenzomer om zo je leukste kampmaatjes/kamplief/begeleiding,... terug te zien

Wanneer? Van vrijdag 15 tot zondag 17 september (vertrekuur rond 18u, terug thuis rond 16u). De exacte uren worden zo spoedig mogelijk per mail meegedeeld na inschrijving.

Voor wie? Ini's (ook wanneer je niet op kamp bent geweest)

Waar? De Caernhoeve, Schanker 70, 2910 Essen

Verantwoordelijke? Iris Van Cleuvenbergen (irisvancleuvenbergen [at] gmail.com, 0477903411)

Allergieën en/of intoleranties? Graag een mailtje sturen naar Nele Van Hoyweghen (nelevh [at] gmail.com)

Inschrijven is verplicht om deel te kunnen nemen aan deze activiteit!