Trollenfeest 2017

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Anna Verhoeven (annaverhoeven1995 [at] gmail.com, 0472 40 31 26)
Tomas De Backer (tomasdebacker [at] hotmail.com, 0471 44 30 69)
Kato Van Bostraeten (kato.vanbostraeten [at] gmail.com)
Voor wie: 
Piep
Pini
Ini
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
15/09/2017 tot 17/09/2017

HALLO ALLERLIEFSTE PIEPERTJES

In een land hier ver ver vandaan, of misschien heel dichtbij, leeft er een prins. Deze prins heeft een prachtige rozentuin, dit is alles waarvoor hij leeft. Hij wil de mooiste, meest indrukwekkende rozen kweken. Hij had er alles voor over. Zoveel, dat hij in een vlaag van arrogantie besloot de natuur te negeren en verder te gaan. Hij begon met pesticiden, om zijn tuin nog meer te beschermen. Dit was zijn noodlot. De natuur vervloekte hem, waardoor hij begon te lijken op wat hij werkelijk was: een beest. Kan hij terug tot inkeer gebracht worden? 

Denk jij dat je het aankan? Schrijf je dan snel in!

Voor wie nog nooit naar het Trollenfeest kwam, is er nog iets extra dat ik je moet vertellen. Op het Trollenfeest zijn er altijd heel veel leuke piepers. Je ziet je vriendjes en begeleiders van op kamp (of je afdeling) terug en samen beleef je een weergaloos weekend. Dus niet twijfelen, inschrijven en afkomen!

Praktische zaken

Het Trollenfeest 2017 gaat door van vrijdag 15 tot en met zondag 17 september in Kasterlee. Daar heb je een groot gebouw, waar we (in bedden) slapen.

De eenvoudigste manier om naar het Trollenfeest te gaan, is met de trein. Maar de auto nemen lukt ook. Wie met de trein komt, kan mee met begeleiders die op vrijdagavond in tal van stations klaar zullen staan. Zondagmiddag nemen die je dan terug mee naar het station waar je opstapte.

Op het Trollenfeest wordt iedereen verdeeld in groepen van ongeveer twintig piepers. En we regelen dit zo dat je zeker samen zit met vriendjes van op kamp. Wie geen kamp deed, mag altijd laten weten bij wie hij graag in de groep zou zitten.

Een week voor het Trollenfeest sturen we een convo op met alle praktische informatie, zoals waar je vertrekt en wat je meeneemt.

Inschrijven kan enkel via de website. NIET door te mailen of te telefoneren! 

In totaal mogen er 200 piepers mee op het Trollenfeest. Indien het Trollenfeest volzet zou raken (dit gebeurt zelden), wordt een wachtlijst aangelegd op basis van de inschrijvingsdatum.

De meeste piepers komen met de trein naar het Trollenfeest (zie ook deeltje vervoer), daarom moet je zowel bij het inschrijven via de post als het internet vermelden waar je het liefst zou opstappen. Hou er wel rekening mee dat het niet zeker is dat je hier ook effectief zult kunnen opstappen. In de convo die je voor het Trollenfeest krijgt opgestuurd zal jouw definitieve opstapplaats vermeld worden.

INSCHRIJVEN 

Om je in te schrijven klik je op de DIKKE GROENE KNOP hierboven en je gaat naar het inschrijvingsformulier van het Trollenfeest. Daar kan je het dan online invullen en doorsturen, waarna je bijna onmiddellijk een bevestigings­mail krijgt. 

INSCHRIJVEN MET RECHT OP VERHOOGDE TEGEMOETKOMING

Personen met recht op verhoogde tegemoetkoming (aan te tonen) betalen maar de helft van de prijs voor het trollenfeest. 

De 2 voordelen zijn dat: 

-je slechts €5 i.p.v. €18 lidgeld per jaar betaald.
-je kampen en andere activiteiten aan halve prijs zijn.

Neem sowieso contact op met Gwen [at] jnm.be (Gwen [at] jnm.be(link stuurt een e-mail)) indien je hiervoor in aanmerking komt. Zij regelt de inschrijving dan samen met jou.

STORTEN

Je inschrijving is pas definitief als ook je deelnamegeld gestort is. Maak dit na het inschrijven dus zo snel mogelijk in orde! In de bevestiging van je inschrijving zullen alle informatie staan om het deelnamegeld te kunnen storten. Soms kan het even duren vooraleer je de bevestiging ontvangt, dus je hoeft je geen zorgen te maken als het langer duurt dan je verwachtte.

Het deelnamegeld voor het Trollenfeest bedraagt 45 euro.

BEGELEIDERS

Ook jullie moeten je inschrijven! Via internet gaat dit erg vlot dus vooruit met die geit. Eenmaal het bedrag (zie www.jnm.be/trollenfeest) gestort is, zijn jullie definitief ingeschreven. Laat ook weten of je opstapverantwoordelijke of groepsverantwoordelijke wil zijn. Als je je niet geroepen voelt voor de bovenvermelde functies, kan je ook gewoon animator zijn. Daarna krijgen jullie een convo en een draaiboek voor begeleiders.

Contact

PROBLEMEN MET INSCHRIJVINGEN ENZO

Stel dat je door onvoorziene omstandigheden niet mee kan op Trollenfeest en je toch al ingeschreven bent. In dat geval doe je er goed aan te annuleren. Dit kan door contact op te nemen met het bondssecretariaat, meer bepaald met Gwen:

tel: 09 223 47 81

gwen [at] jnm.be (gwen [at] jnm.be(link stuurt een e-mail))

Als je je annulatie op tijd doorgeeft (post: JNM Trollenfeestinschrijving, Kortrijksepoortstraat 192 , 9000 Gent of per mail: gwen [at] jnm.be (gwen [at] jnm.be(link stuurt een e-mail))), dan krijg je 50% van je deelnamegeld teruggestort.

 

ANDERE VRAGEN ENZO

Behalve voor alle opmerkingen, vragen en suggesties van allerlei aard, kan je bij het organiserend team ook terecht voor:

- het melden van (voedsel)allergiën;
- informatie i.v.m. opstapplaatsen voor de trein.

 

Cheyenne Guldemont: 0486/53.80.36  guldemont.cheyenne [at] mail.com (guldemont.cheyenne [at] mail.com(link stuurt een e-mail))

       Tomas de Backer: 0471/44.30.69 tomasdebacker [at] hotmail.com (tomasdebacker [at] hotmail.com(link stuurt een e-mail))

 

Zij zullen zo veel mogelijk bereikbaar zijn, maar ze gaan deze zomer ook op JNM-kamp en daar kunnen ze niet steeds antwoorden op hun mails of telefoongesprekken. Spreek dan zeker een bericht in zodat ze jullie zo snel mogelijk kunnen helpen.

VERVOER MET DE AUTO

Het Trollenfeest gaat dit jaar door in Kasterlee en voor sommigen die in de buurt wonen is het heel wat minder gedoe om gewoon met de auto te komen. In dat geval duid je dit aan op je inschrijvingskaart (al dan niet elektronisch). In de convo zal duidelijk vermeld staan waar jullie exact verwacht worden.

VERVOER MET DE TREIN

Piepers onder de 12 jaar rijden gratis met de trein, en het is nog milieuvrien­delijk ook! Dus dit is zowat de meest ideale oplossing. En daarom is er een systeem van opstapplaatsen. We zoeken overal rond begeleiders die ook met de trein gaan en die je met plezier meenemen.

Alleen weten we nu nog niet 100% zeker van waar er allemaal begeleiders zullen vertrekken maar we doen ons best om je zo dicht mogelijk van thuis te laten opstappen! En als dit niet mogelijk zou zijn, krijg je op tijd een bericht en zoeken we naar een eventueel andere oplossing.

Je exacte opstapplaats, opstapverantwoordelijke en de treinuren zullen in de convo vermeld staan, je krijgt deze toegestuurd in de aanloop naar het Trollenfeest. Je opstapverantwoordelijke zorgt ook voor de treintickets, dus daar hoef je je helemaal geen zorgen over te maken.