RvB-infomoment

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Warre Schauwvliege (warre.schauwvliege [at] gmail.com, 0499 40 84 97)
Voor wie: 
Gewoon lid
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
17/05/2018 - 19:30 tot 21:30

Is nationaal voor jou een ver-van-mijn-bed-show?! Of weet je wel ongeveer wat ze allemaal doen, maar zijn die RvB'ers toch precies rare snuiters?

Het RvB-infomoment is er speciaal voor jou om een beter zicht te krijgen op de rollen die de verschillende ploegen vervullen en om op jouw vragen te antwoorden zodat je een keuze kan maken in je engagement van volgend jaar.

Ben je geïnteresseerd in de rol van de RvB-leden (voorzitters van de ploegen)? Wil je graag weten wat ze allemaal doen en waarvoor je ze kan contacteren? Wil je misschien zelf graag HB'er/RvB'er worden, maar wil je (op geheel vrijblijvende basis!) eerst eens kennis komen maken? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Schrijf je in voor deze activiteit via jnm.be/rvb-infomoment (dan weten we hoeveel lekkers we moeten voorzien) en houd de datum vrij in je agenda!

We hopen op een grote opkomst en laat je vooral niet afschrikken: we verwachten niet dat je na die avond je plannen zet richting een RvB-functie.

-------------------------------------------------------------------------------------------

De Raad van Bestuur (RvB) is een bestuursorgaan dat waakt over de focus, investeringen, projecten en dagelijkse werking van heel JNM. Elke afdeling draait autonoom, maar kan steeds beroep doen op de nationale koepel voor de hulp bij allerhande zaken. De nationale werking houdt zich dus bezig met alles wat afdelingen ten goede kan komen. In zo'n structuur heb je mensen nodig met verschillende kleuringen. Samen vormen ze één geheel en proberen ze het witte licht te laten schijnen over de afdelingen.

kortrijksepoortstraat 192
9000 Gent
België