Cassenbroekkamp

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Viktor Vranken (viktorvranken [at] gmail.com, 0494 24 97 46)
Voor wie: 
Gewoon lid
Categorie: 
Beheer
Wanneer: 
18/07/2017 tot 26/07/2017
Slapen in gebouwen
Vervoer zelf regelen
Fiets meenemen
nee

He daar!


Wat heeft Cassenbroek 2017 voor jou in petto deze zomer?


Ten eerste, het natuurgebied Cassenbroek zelf. Hier valt altijd wel wat speciaals te ontdekken, van zeldzame moerasplanten tot grote zoogdieren zoals reeën. Van excursies door Cassenbroek krijg je nooit genoeg!
Ten tweede, een gezellige werksfeer en gevarieerd aanbod aan beheerswerken. Onder andere zullen we maaien op een unieke plek in Cassenbroek: het trilveen, wat je kan vergelijken met een reusachtig waterbed. Heb je altijd al willen maaien of sluit je je liever aan bij de Mechelse rijfwijven? Kom dan zeker af, alle hulp is meer dan welkom!
Ten derde, een enthousiaste en sociale ploeg van JNM’ers van afdeling Mechelen die jou graag wil leren kennen en er samen een topeditie van willen maken dit jaar!


Tot slot zullen we overnachten in onze charmante stal die zich midden in de natuur bevindt. Hier is plaats voor ontspanning na een zware werkdag en voor verfrissing in een zwemplas wat verderop. En als elke goede kampdag sluiten we af met een gezellig kampvuur. Tot 18 juli want dan beginnen we eraan!


Prijs: 66€

Cassenbroek
2812 Muizen
België