Nationale inidag 2018: Schots en Sch-Elvis

Georganiseerd door: 
Nationaal
Deelnemende afdelingen: 
Akerland
Antwerpen
Klein-Brabant
Markvallei
Mechelen
Neteland
Pallieterland
Taxandria
Voorkempen
Zandland
Aa-Beek
Alken
Demervallei
Fruitstreek
Hoge Kempen
Lage Kempen
Maasland
Midden-Limburg
Teutenland
West-Limburg
Zuid-Limburg
Aalter
Durmeland
Eeklo
Gent
Krekenland
Land Van Aalst
Leievallei
Moervallei
Ninove-Geraardsbergen
Onderstebovenschelde
Poekebeek
Vlaamse Ardennen
Waasland
Zottegem
'S Heerenbosch
Brussel
Hageland-Zuiderkempen
Leuven
Midden-Brabant
Noordwest-Brabant
Oost-Brabant
Pajottenland
Zuidwest-Brabant
Brugge
Kortrijk
Krabboen
Middenkust
Roeselare
Westkust
Westland
Activiteitverantwoordelijke: 
Iris Van Cleuvenbergen (iris.vancleuvenbergen [at] gmail.com, 0477 90 34 11)
Pieter Vander Vennet (pietervdvn [at] gmail.com, 0470 87 84 91)
Voor wie: 
Ini
Categorie: 
Natuur
Wanneer: 
24/02/2018 - 10:15 tot 17:00

Meer info vind je onderaan deze pagina. Gelieve IN TE SCHRIJVEN vóór 20 februari als je komt!

 

Lieve fantastische knotsgekke beestige feestvierende ini's,

Zoals jullie misschien wel weten (of ook niet), zijn wij erg grote fans van Elvis Presley. We hebben dan ook een fanclub opgericht in zijn eer: de Sch-Elv(in)i's! Oké, eerlijk toegegeven: momenteel zijn wij de enige leden. Daarom hadden wij het geniale idee om Elvis naar België te halen en hem een spetterende show te laten opvoeren, om jullie zo te overtuigen om onze geni(ni)ale fanclub te joinen. Maar dat plannetje viel helaas in het Noordzeewater... Onlangs kregen wij namelijk het volgende verontrustende bericht in de bus, en behulpzaam als we zijn, kunnen we dat natuurlijk on-mo-ge-lijk negeren:

Verdorie - die vervloekte Schotten ook weer! Altijd fel(vis) willen doen. Dat kunnen wij natuurlijk als echte Sch-Elv(in)i's niet laten gebeuren... Daarom zouden we jullie willen vragen ons Elvisleger te vervoegen en die Schotten tegen te houden nog voor ze erin slagen de zee over te steken en Elvis voor eeuwig en altijd in Schotland gevangen te houden! We doen onze mooiste Elvisoutfit aan om dat ongedierte te laten zien dat we een echt team zijn, we halen hen in aan de kust, en dan verslaan we ze op hun eigen terrein - we dagen ze uit voor een potje Lowland Games! Hopelijk komt er zo Schot in de zaak! #Takethatscheveschotten

 

Waar? We spreken af aan het station van Oostende. Veel afdelingen zullen met al hun ini's samen de trein nemen naar daar, dus vraag dat zeker ook even na bij jouw afdelingsvoorzitter of iniverantwoordelijke!

Wanneer? Zaterdag 24 februari van +/- 10u15 tot +/-17u, afhankelijk van de treinuren voor jouw verbinding.

Wat? We zullen in de voormiddag genieten van de natuur die onze Belgische kust te bieden heeft, om vervolgens in de namiddag de strijd aan te gaan met de Schotten.

Meebrengen? Lunchpakket, een treinkaartje/go-pass of centjes voor de trein (€10,40), eventueel nog iets om te eten 's avonds op de trein als je lang onderweg bent, excursiemateriaal, JE MEGAVETTE ALLERCOOLSTE SPANNENDSTE GLITTERENDE ELVIS-OUTFIT! Kuiven zijn toegestaan (en zelfs aangeraden!).

Contactpersoon? Pieter Vander Vennet (pietervdvn [at] gmail.com, 0470 87 84 91)

 

Inschrijven is verplicht om deel te kunnen nemen aan deze activiteit! Graag inschrijven vóór 20 februari op deze pagina, zo weten wij hoeveel volk wij moeten verwachten.

 

Deelnemende afdelingen (kan nog wijzigen): Antwerpen (Suzanne Picard, suzypicard [at] hotmail.com en Thijs Beyers, thijsbeyers [at] gmail.com), Brugge (Pieter Vander Vennet, pietervdvn [at] gmail.com ), Brussel (Amel Moyersoen, amelmoyersoen [at] gmail.com), Durmeland (Jorn Van De Velde, jorn.vandevelde [at] gmail.com), Gent (Nele Van Hoyweghen, nelevh [at] gmail.com), 's Heerenbosch (Britt Falque, britt.falque [at] outlook.com), Kortrijk, Land Van Aalst (Elke Govaert, elke.govaert [at] outlook.com), Leuven (Mathijs Vanrespaille, mathijsvanrespaille [at] hotmail.com), Midden-Brabant, Moervallei (Jonas Scheire, jonas.scheire [at] live.be), Noordwest-Brabant (Linde Verlooy, lindeverlooy [at] gmail.com), Pajottenland (Lore Bonte, lore_bonte [at] hotmail.com), Pallieterland (Kato Van Bostraeten, kato.vanbostraeten [at] gmail.com), Roeselare (Antoon Verkinderen, antoon [at] verkinderen.info), Voorkempen (Nina Van Den Broek, nina_vdb93 [at] hotmail.com), Westland (Willem Van Echelpoel, vanechelpoelwillem [at] gmail.com ), Zottegem (Paulien Vanhauwere, paulien.vh.07 [at] gmail.com), Zuidwest-Brabant (Andries Devogel, andriesdevogel [at] hotmail.com)

Natiënkaai 1
8400 Oostende
België