Made in India with Artichakra

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Jorn Van de Velde (jorn [at] jnm.be, 0493 02 96 97)
Voor wie: 
Ini
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
25/08/2018 tot 31/08/2018
Slapen in tenten
Vervoer zelf regelen
Fiets meenemen
nee

 

Wat hebben de gemiddelde ini en Christoffel Columbus met elkaar gemeen (behalve een mopperhoofd en een fancy hoedje)?

Helemaal juist, ze weten allebei niet waar India ligt! Gelukkig landen wij deze zomer wél op het juiste continent, en hoeven wij geen inheemse volkeren uit te roeien om er onze tenten op te slaan. Dus haal die sierlijke Bollywoodgewaden en buikdansdoeken al maar boven, kasten genoeg daar om alles in op te bergen! Ook je koeien zijn welkom - probeer ze wel zoveel mogelijk van de openbare weg te houden, want met zeven op één fiets rijden is al moeilijk genoeg zonder te moeten slalommen tussen al dat loslopend vee. En mocht je nog niet overtuigd zijn: zelfs een huwelijk kan geregeld worden!

Wie in India wil wonen, moet daar natuurlijk wel voor werken (want nee, het leven is geen ponykamp). Gelukkig hebben jullie daar nét de juiste leeftijd voor.

We gaan aan de slag in de lokale katoenplantage en ontdekken welke weg jouw T-shirt heeft afgelegd nog voor het een T-shirt was. Curry-eus? Kom dan mee op ontdekkingsreis en ervaar zelf waar onze kleding vandaan komt. Naast de klassieke portie natuurstudie en beheer, nemen we de Indische cultuur onder de loep, en geven we al die bestaande stereotypen flink van katoen!

#samenop(arti)sjok #wevenisleven

P.s.: medische wetenschap heeft aangetoond dat chakra’s in het lichaam uit balans kunnen raken door negatieve gedachten, chemisch bewerkt voedsel en andere factoren uit de omgeving, aldus Rolf van "Happy with Yoga".

P.p.s.: dit kamp is officieel goedgekeurd door Hannelore Siddiki, onze meest Indische JNM'er!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Prijs: 80 Euro

Doode Bemde, Pastoor Tilemansstraat 17
3051 Oud-Heverlee
België