RvB infomoment

Georganiseerd door: 
Nationaal
Activiteitverantwoordelijke: 
Warre Schauwvliege (warre.schauwvliege [at] gmail.com, 0499 40 84 97)
Voor wie: 
Gewoon lid
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
28/06/2017 - 19:00 tot 20:30

 

De Raad van Bestuur (RvB) is een bestuursorgaan dat waakt over de focus, investeringen, projecten en dagelijkse werking van heel JNM. Elke afdeling draait autonoom, maar kan steeds beroep doen op de nationale koepel voor de hulp bij allerhande zaken. De nationale werking houdt zich dus bezig met alles wat afdelingen ten goede kan komen. In zo'n structuur heb je mensen nodig met verschillende kleuringen. Samen vormen ze één geheel en proberen ze het witte licht te laten schijnen over de afdelingen.

Ben je geïnteresseerd in de rol van de RvB-leden (voorzitters van de ploegen)? Wil je graag weten wat ze allemaal doen en waarvoor je ze kan contacteren? Wil je misschien zelf graag RvB'er worden, maar wil je (op geheel vrijblijvende basis!) eerst eens kennis komen maken? Kom dan zeker een kijkje nemen!

Schrijf je in voor deze activiteit (dan weten we hoeveel lekkers we moeten voorzien) en houd de datum vrij in je agenda!

We hopen op een grote opkomst en laat je vooral niet afschrikken: we verwachten niet dat je na die avond je plannen zet richting een RvB-functie.


Nog wat extra info:

We willen de kandidaturen voor een RvB-functie (en eigenlijk alle functies binnen JNM) zo lang mogelijk openhouden. De democratie binnen JNM stelt dat iedereen de kans zou moeten krijgen om zich kandidaat te stellen en zich niet zou moeten inhouden omdat er reeds iemand de functie wil invullen. Via deze google-form (https://goo.gl/forms/SRgfCDx0XeV5gmiQ2) kan je (tot 21/07/2017) doorgegeven welke RvB-functie je zou willen vervullen. Na die datum brengen we de (eventueel) verschillende kandidaten voor dezelfde functie met elkaar in contact zodat zij kunnen bespreken hoe ze de selectieprocedure willen aanpakken. Op deze manier weet de RvB ook tijdig welke functies niet ingevuld zouden kunnen geraken en kunnen we tijdig naar een oplossing beginnen zoeken. Uiteraard is de echte kandidaatstelling pas op de AV van zaterdag 29/07/2017, de definitieve deadline om je kandidaat te stellen is dus pas dan. Het zou uiteraard wel aangenamer zijn om je kandidatuur iets daarvoor te weten :-)

Invullingen in de form zijn absoluut niet bindend! Je kan dus zowel afhaken als je toch nog kandidaat stellen tot aan het congres!

kortrijksepoortstraat 192
9000 Gent
België