Pan&koekenslag XI

Georganiseerd door: 
Noordwest-Brabant
Activiteitverantwoordelijke: 
Eva Beyens (just-eva [at] hotmail.be, 0493740232)
Voor wie: 
Piep
Ini
Gewoon lid
Steunlid
Categorie: 
Algemeen
Wanneer: 
24/03/2018 - 16:00 tot 20:00

Een kom. Een kom vol beslag.
Dan een pollepel. Een pollepel, die zich langzaam in de kom laat zakken en kopje onder gaat in het mengsel. 
Dan een pan, waarin het beslag zich tot een platte schijf vormt en sizzelt in het vet, langzaam donkerder kleurt en na een elegante salto op zijn andere zij landt. 

En dan, eindelijk: een pannenkoek. Een pannenkoek vol liefde en vegetarische ingrediënten, en bovendien de heerlijkste smaken ter wereld. Een pannenkoek met misschien wel een andere kleur dan je had verwacht. Een pannenkoek die zoet of zout kan zijn net als wat ertussen ligt: niet enkel suiker, maar ook ijs, heerlijke (geiten)kaas, champignons, en andere delicatessen staan op het menu. 
Een pannenkoek die op jouw bord kan belanden. Of op dat van je oma. Of op dat van je beste vriend. Of op dat van je wiskundeleraar. Of op dat van je sportcoach. Of op dat van je goudvis. 

Je hoort het: de elfde editie van de pannenkoekenslag van JNM NWB komt er (gelukkig) aan! 

Hét moment van het jaar om onze jeugdbeweging te steunen en in ruil de lekkerste maaltijd van het jaar voorgeschoteld te krijgen. Waaruit die bestaat, kan je bovendien zelf kiezen uit ons gevarieerd menu vol verschillende soorten pannenkoeken, lekkers voor ertussen, en vloeibare heerlijkheden om al het voorgaande mee door te spoelen.
Hét moment ook om anderen te ontmoeten met een hart voor de JNM. Want niet alleen leden zijn welkom, maar ook familie, vrienden, kennissen en wildvreemden worden met open armen ontvangen! 

Begin dus al maar met het verspreiden van de boodschap: de pannenkoekenslag van NWB komt eraan, en wordt een waar festijn!


PS: Enthousiaste kwakers mogen zeker meehelpen. Een mailtje op voorhand naar de verantwoordelijke (Eva) zou handig zijn zodat we het aantal helpende handen kunnen inschatten, maar als het op het moment zelf begint te kriebelen om een onvoorzien handje toe te steken is dat natuurlijk ook geen probleem. 

Tangedallaan 36
1850 Grimbergen
België