Nieuws

01.06.16 – Op deze laatste zaterdag van juni straalt traditiegetrouw de zomerse avondzon op onze snoet terwijl Akerlanders een laatste keer samenkomen voor de zomervakantie echt kan beginnen. Wat wil een mens nog meer? Jaarlijks laat Akerland zich op ons tuinfeest bedienen met een heerlijke maaltijd. Dit jaar halen we onze barbecue van onder het stof en doen we opnieuw een volstrekt vegetarische barbecue. Kan dat volgens jou niet? Wees aanwezig en laat jezelf verrassen!  
04.11.15 – Jaarlijks organiseert de Jeugdbond voor Natuur & Milieu (JNM) in samenwerking met Natuurpunt het Groot Heroïsch WerkWeekend (GHWW). Traditiegetrouw komen begin november jongeren vanuit alle hoeken van het land samen om grootste daden te verrichten en zo bij te dragen aan de natuurpracht van een steeds verschillend gebied.
09.10.15 – Vanaf september 2015 adopteert JNM Akerland het Helleven. Het Helleven is een poel in Kalmthout. Naast dit ven ligt een weitje dat begraasd wordt door schapen en hierbij hoort ook een stuk bos. Dit alles is eigendom van de gemeente Kalmthout die met onze afdeling Akerland een beheersovereenkomst opstelt.
23.09.15 – JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is een jeugdbeweging voor iedereen van 7 tot 26 jaar die zich goed voelt in de natuur en zijn schouders niet ophaalt voor het milieu. De plaatselijke afdeling Akerland staat open voor iedereen die interesse heeft in onze activiteiten in en rond Brasschaat.
Abonneren op Nieuws