Welkom
op de website van afdeling Gent

Activiteiten

Nieuws

11.01.17 – Beste graspiepers en ouders, Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar. Het is u waarschijnlijk al opgevallen dat de graspieptochten binnen de twee dagen volzet zijn en wij merken dat het aantal graspiepers elk jaar toeneemt. Hierdoor moeten we steeds vaker inschrijvingen weigeren. We vinden dit zeer jammer. We willen hier graag verandering in brengen, zodat iedereen de kans krijgt om mee te gaan op activiteit.
11.12.15 – JNM GENT PRESENTEERT : 
22.09.15 – Nog niet alle informatie van de oude site staat op de nieuwe site, maar daar wordt aan gewerkt. De onderverdeling van de leeftijden staat bijvoorbeeld nog nergens. Daarom hier vlug in een nieuwsberichtje:  
01.11.14 – Beste ouders   Het herfstweekendje is nu een kleine week voorbij. Bij de opkuis van zo een weekendje vinden we altijd een aantal verloren voorwerpen. Hieronder vindt u een lijstje van alle verloren zaken.   - een groene t-shirt - appelblauwzeegroene regenjas - een paar rode laarzen - kousen - een zwarte JNM-trui - 1 rode schoen - keukenhanddoeken - blauw plastieken bord - schilmesje  
26.08.14 – Bestuursvergadering 9 mei 2015   Evaluatievergadering 4 maart 2015   Bestuursvergadering 24 december 2014  

Verslagen

Geen verslagen gevonden

Lid worden

Winkel