Kledij

Leievallei verkoopt haar eigen t-shirts en truien!

Het verhaal

We staan als JNM niet achter het verhaal van reguliere kledij die vaak liters pesticiden bevat en daarbovenop vaak nog in mensonwaardige omstandigheden gemaakt is. Dit is niet alleen slecht voor onze leefomgeving maar ook voor de leefbaarheid en arbeidsomstandigheden in verschillende landen.

Daarom zijn een groep vrijwilligers 2 jaar lang op zoek gegaan naar een betaalbare outfit die én hip én mega-duurzaam is. Zo hebben we gekozen voor een biokatoenen trui van Stanley&Stella en zelfs een fairtrade T-shirt van Neutral. 

Natuurlijk is een JNM-trui zonder een JNM-tekening op maar saai, daarvoor hebben we de streek afgezocht naar een drukker die veel belang hecht aan duurzame en milieuvriendelijke bedrukking.
Hierbij kwamen we terecht bij Wink-print in Nevele, die inkt op waterbasis gebruikt, wat het drukproces veel minder belastend maakt voor het milieu en de leefomgeving.

We zijn bijzonder fier om jullie een JNM-trui en T-shirt te kunnen aanbieden die uit duurzaam materiaal en op een eerlijke manier gemaakt is met als kers op de taart een milieuvriendelijke bedrukking.

Foto van onze nieuwe kledij (voorkant)

Certificaten

Prijzen

Nieuw model

  • Trui: €30
  • T-shirt: €15

Oud model

  • Trui: €10
  • T-shirt: €5

OP=OP !

Waar kopen?

Op sommige gelegenheden worden truien en t-shirts verkocht. Bijvoorbeeld op startdagen, voor het kamp en op de eetavond.
Indien u kledij wil kopen op een activiteit kan u de verantwoordelijke van de activiteit vooraf vragen.

De kledij wordt bewaard in ons lokaal. Bij activiteiten die daar plaatsvinden kan je er gerust naar vragen .