Welkom bij JNM Mechelen
Op de website vind je alles wat je maar wil weten over onze afdeling!

Activiteiten

Nieuws

21.03.18 – Dames en heren, oma’s en opa’s, kinderen en kleinkinderen, JNM Mechelen gaat nogmaals een spaghetti-avond organiseren op 5 mei! Met de leden (zowel ini’s als begeleiding) gaan we ons best doen om iedereen van lekkere veganistische spaghetti te voorzien met (voor zij die willen) een dessertje. Er kan gekozen worden voor een grote spaghetti (10 euro) of een kinderportie (7 euro). Om jullie allemaal goed te kunnen ontvangen gaat deze avond door in de Kerkenbos 9, 2812 Muizen (Mechelen).
02.09.17 – Beste, Dit schooljaar is JNM Mechelen er weer! Voor Ini's en Piepers te verwelkomen en weer te zien na een fijne zomervakantie. We vliegen op 23 september er in!  Op deze activiteit mag je gerust je vriendjes of vriendinnetjes meenemen zodat zij ook de JNM kunnen leren kennen. Voor meer info kan je bij activiteiten kijken. Indien je nog andere vragen heb kijk dan bij onze contact pagina.  
14.02.17 – Dames en heren, oma’s en opa’s, kinderen en kleinkinderen,   JNM Mechelen gaat voor het eerst een spaghetti-avond organiseren op 25 maart! Met de begeleiding en de ini's gaan we ons best doen om iedereen van lekkere vegetarische spaghetti te voorzien met (voor zij die willen) een dessertje. En als kers op de taart: zowel het hoofdgerecht als het dessertje zullen ook ecologisch verantwoord zijn; onze ingrediënten komen namelijk van bij de lokale bioboer!
08.09.16 –   Hey! Ini zijn bij JNM, da's de max, toch? Maar heb jij ook het gevoel dat maar weinig van je vrienden dat ook doorhebben? Binnenkort wordt er een grappig filmpje gelanceerd dat “uitlegt” wat JNM nu eigenlijk is. Het zou zalig zijn als jij dat ook deelt, zodat we wat meer ini's bij JNM krijgen :) https://www.thunderclap.it/projects/46350-startdag-promo
03.10.15 – Hiphiphoi aan iedereen! Op 23 oktober is het dag van de jeugdbeweging.                                                                                         Vandaag is de dag om te laten zien dat je bij de JNM zit!
02.09.15 – Het nieuwe JNM jaar begint bijna! 12 september zijn we terug. Kijk bij de activiteiten voor meer info. Zijn jullie er klaar voor?

Verslagen

Geen verslagen gevonden

Lid worden

Winkel