Welkom bij JNM Onderstebovenschelde!
je beestigste afdeling van de beestigste jeugdbeweging

Activiteiten

16/11/2018 Draakje Saphira en het boze beestenbos op weekend Piep, Pini
24/11/2018 Dag van de Natuur Piep, Pini, Ini
25/11/2018 Liever een paprika of een courgette? Pini, Ini, Gewoon lid
01/12/2018 De Sint gaat naar de klimaatmars Piep
02/12/2018 JNM @ Claim The Climate Ini, Gewoon lid, Steunlid

Nieuws

22.09.18 – Beste piepers, ini's en ouders, Frank Deboosere heeft gewaarschuwd voor noodweer op zondag 23 september met de hele dag regen en rukwinden tot wel 80 km/u. Omdat wij geen lokaal hebben en dus ook geen optie om ergens binnen te gaan schuilen zal de startdag voor de veiligheid een week verlaat worden en nu doorgaan op zondag 30 september. De uren en afspraakplaatsen blijven echter hetzelfde! Hopelijk tot dan! Het Onderstebovenschelde-team
24.09.16 – Wegens organisatorische redenen en omstandigheden zijn we tot de conclusie gekomen dat het voor ons niet mogelijk is om de startdag te laten doorgaan dit weekend.  We hebben tot dit laatste moment ons uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat we toch met genoeg leiding op de activiteit, maar op dit moment zijn er slechts 3 personen die zich konden enthousiasmeren en dit is te weinig voor onze startdag in goede banen te leiden.   
26.05.16 – Zin in een megacool überzalig en onvergeetelijk kamp deze zomer?! Kom dan zeker mee op ons afdelingskamp in Herentals van 7-13 juli! Meer info voor de piepers: https://www.jnm.be/activiteit/onderstebovenschelde/07-07-2016/lets-crack-some-nuts-better-faster-stronger Voor de ini's: https://www.jnm.be/activiteit/nationaal/07-07-2016/lets-crack-some-nuts-better-faster-stronger Tot dan?
18.11.15 – Beste ouders,   En nu is het zo ver! JNM onderstebovenschelde heeft een eigen afdelingswebsite! We zijn daar heel blij mee! Dit zou alle problemen in verband met inschrijvingen voor activitieten moeten vergemakkelijken. Als alles goed is zijn al jullie kinderen overgezet vanuit beide afdelingen naar afdeling onderstebovenschelde!  Mochten jullie nog problemen ondervinden bij het inschrijven voor een activiteit of iets anders, laat het gerust weten ( annaverhoeven1995@gmail.com)  Tot snel op activiteit
27.08.15 – Hallo Ouders van Onderstebovenschelde!  Er is weer een heleboel gebeurt tijdens de zomer, maar uiteindelijk is het begin van het nieuwe werkjaar weer in zicht. Dit jaar zijn er heel wat veranderingen aan de gang. Zoals jullie misschien weten, of misschien ook niet wordt het oude bondssecretariaat in een nieuw jasje gestoken.  Ook de website van jnm is helemaal vernieuwd en de huisstijl is aangepast. 

Verslagen

Geen verslagen gevonden

Lid worden

Winkel