Nieuws

04.03.18 – Welkom op de Trefdag Trage Wegen
01.04.17 – Volgend jaar is het onze lieve voorzitter (Faramir) zijn laatste jaar in de JNM!! :'( We zullen je goed soigneren Faramir! 
01.04.17 – Sem heeft met succes zijn Basis Animator Cursus tot een goed einde volbracht en heeft hiervoor zijn attest onvangen!  Gefeliciteerd Sem!
03.10.16 – Afgelopen zaterdag namen we samen op een heel mooie manier afscheid van Bryan Goethals die is overleden op 22 september. We werden er nog eens aan herinnerd wat Bryan voor zoveel mensen betekende. Met een glimlach denken wij graag terug aan de ontelbare keren dat hij op activiteiten van JNM Vlard de stoerste ini’s tot de jongste piepers kon boeien met zijn spinnen en andere kriebelende beestjes. Zijn boeiende vertelsels, nog zo veel leuker om te horen dankzij zijn nooit aflatende humor, zullen we nooit vergeten.
24.06.16 – Beschermd bos is geen bouwgrond! Met JNM Vlard staan we volledig achter deze petitie: https://secure.avaaz.org/nl/petition/Minister_van_Leefmilieu_Joke_Schauvliege_KLUISBOS_EUROPEES_BESCHERMD_BOS_is_GEEN_bouwgrond_of_wel/?pv=17
Abonneren op Nieuws