Welkom!
Check zeker ook onze facebookpagina

Activiteiten

11/11/2017 Nationale gewone ledendag Gewoon lid
10/02/2018 Zeelandtocht West & Oost Ini, Gewoon lid
24/02/2018 Nationale inidag 2018: Schots en Sch-Elvis Ini
10/05/2018 Ini-natuur4daagse West & Oost Ini, Gewoon lid

Nieuws

06.02.17 – Ze zijn er jammer genoeg even niet… Deze afdeling doet het even niet zo goed. Buurafdelingen JNM Durmeland, Moervallei, Klein-Brabant en Antwerpen vangen je graag op om samen toffe natuur-, milieu- en beheeractiviteiten te doen.
01.05.16 – Remember, it's never goodbye, oh no, not goodbye. It's...see you later!   Nog 2 maanden te gaan dit werkjaar vóór de kampen starten. Maar tevens examens die in het verschiet liggen. Dus voor Waasland begint het stilletjes aan uit te bollen. Geen zorgen, verwacht ons volgend jaar terug, met een extravagante startdag, méér groen(ten), méér beestjes en vooral méér fun!  
17.12.15 – Winter is coming Een nieuwe hoop (grond). We starten een project dat de 3 peilers van JNM combineert: een ecologische moestuin. Dit jaar beheren we een lapje grond te Sint-Niklaas, naast de noeste arbeid in de tuin zullen we in een groter kader oog hebben voor het milieu-ecologisch gebeuren, alsook enkele natuurstudie-gerelateerde zijprojecten doorlopen. En wie weet kunnen we op het einde van het seizoen samen een heus feestmaal koken van onze oogst! To be continued.
06.12.15 – Je weet dat je oud wordt als je heup het begeeft tijdens de #klimaatmars. ...maar de IJsduiker is binnen. Waasland represent!
27.11.15 – Publicity can be terrible. But only if you don't have any - Jane Russell   Om de naambekendheid en de toegankelijkheid wat te verhogen is er nu ook een facebookpagina:
27.11.15 – 22 november 2015. Zondag. Druipende kille regen hield ze niet tegen. De Vogelbescherming bood onderdak voor de beraadslagingen en de Walburg schonk warme chocomelk om de wedergeboorte te vieren. JNM Waasland is dood, lang leve JNM Waasland!     Verslag van de vergadering:    Het bestuur dit jaar:

Verslagen

Geen verslagen gevonden

Lid worden

Winkel