Contact

NATIONAAL SECRETARIAAT

Op het nationaal secretariaat werken een achttal personeelsleden om van JNM een nog beestigere jeugdbeweging te maken. Heb je een vraag over onze werking, over je lidmaatschap of over een nationale activiteit of kamp? Neem gerust contact op.

JNM (Jeugdbond voor Natuur en Milieu)
Kortrijksepoortstraat 192
9000 Gent

T:  09 223 47 81
M: info [at] jnm.be


Noodtelefoon

Indien je met een dringende crisissituatie/probleem zit en het bondssecretariaat (09 223 47 81) is niet bereikbaar, kun je steeds bellen naar de noodtelefoon: 
0486 13 54 20. 

Deze telefoon wordt 24/24 bemand en wordt enkel gereserveerd voor ernstige situaties die niet kunnen wachten tot kantooruren.

 

JNM-WINKEL

Zoek je de ideale verrekijker, een loeppotje of een uitgebreide natuurgids? Van dinsdag tot zaterdag kan je van 14u tot 18u terecht in de JNM-winkel.  
Kortrijksepoortstraat 192, 9000 Gent. 
T: 09 223 47 81 
M: winkel [at] jnm.be
 

Bondstop

De drie bondsvoorzitters (ook wel gekend als de Bondstop) staan aan het hoofd van JNM-Nationaal. Je vindt hun contactgegevens HIER.
 

AFDELINGEN

JNM bestaat uit ongeveer veertig afdelingen in heel Vlaanderen. Het is daar dat je elk weekend op tocht kan met mensen uit je eigen streek. Het bestuur van een afdeling bestaat uit jonge vrijwilligers. 
Wil je contact opnemen met een afdeling, ga dan via "in je buurt" naar de pagina van die afdeling. 
 

Vraag het aan...

Klik op het schema om het te openen als PDF