Inschrijven voor een JNM-kamp

 

De inschrijvingen voor de kampenzomer 2018 starten op woensdag 28 maart 2018 om 7uur.
Je krijgt voor die tijd ook nog een mail met het exacte moment waarop de inschrijvingen open gaan. 

Om te kunnen inschrijven moet je lid zijn van de JNM. Na het betalen van je lidgeld (eerste jaar: 5euro) ontvang je je login gegevens. Probeer deze ruim op voorhand al eens uit! 

Er zijn elk jaar kampen die binnen enkele tellen volzet zijn. Maak dus op voorhand een top drie van je voorkeur, zo moet je op het moment zelf niet meer zoeken naar alternatieve kampen.

 

JNM-kampen 2018

HOE INSCHRIJVEN?

  • Klik hierboven op de knop "JNM-kampen 2018"
  • log je in
  • kies het kamp van je voorkeur en schrijf je in
    • staat er "inschrijven op wachtlijst", dan is het kamp volzet, maar kan je je toch nog inschrijven op de wachtlijst. De kans dat je nog mee kan is echter veel kleiner. Aarzel niet om je nog in te schrijven voor een ander kamp dat niet volzet is.
    • handel de inschrijvingsprocedure zo snel mogelijk af (zeker het eerste uur na openstellen), anders bestaat de kans dat iemand anders toch nog je plaats inneemt 
  • heb je een ouderaccount voor meerdere kinderen? Dan kan je om de beurt je kinderen inschrijven voor een kamp.
  • eenmaal ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens
  • pas na ontvangst van het deelnamegeld, en ten vroegste begin mei, ontvang je de Convo.

Om zoveel mogelijk piepers en ini's de kans te geven mee te gaan om een nationaal kamp, is het tot 15 april niet mogelijk je voor een 2de piep- of inikamp in te schrijven. 

Wanneer inschrijven?

Op woensdag 28 maart 2018 gaan de inschrijvingen voor alle nationale kampen open.

We zijn er ons van bewust dat de start van de inschrijvingen voor veel mensen laat vallen. Dit komt doordat de kampen georganiseerd worden door studerende vrijwilligers. Pas wanneer de eerste examenperiode achter de rug is, kunnen zij hun zomerplannen concreet maken.

Samen op kamp?

We krijgen vaak de vraag of piepers samen met hun JNM-vriendjes naar het zelfde kamp mogen. Piepkampen zijn echter snel volzet. Om de inschrijvingen eerlijk te laten verlopen, reserveren we dan ook geen plaatsen op voorhand voor een groepje vrienden of broers/zussen.

Wat kan je wel doen?
Als je flexibel kan zijn qua datum en locatie kan je wachten tot na de eerste inschrijvingsdag. Dan kijk je op welk kamp nog genoeg plaatsen zijn.

Een andere mogelijkheid is om na de eerste inschrijvingsdag te mailen naar opkamp [at] jnm.be en je wens duidelijk te formuleren. Als er dan piepers annuleren of er toch meer plaatsen beschikbaar komen op een kamp, zullen we ons uiterste best doen je wens te vervullen. We kunnen uiteraard niet garanderen dat dit lukt.
 
Denk er op voorhand aan je pieper geen beloftes te doen over welk kamp en met wie, dit bespaart jezelf en je kind heel wat kopzorgen!

Annuleren?

Heb je nog niet betaald?

Je kunt toch niet mee?
Laat dan zo snel mogelijk iets weten aan opkamp [at] jnm.be. Zo kunnen we iemand anders laten meegaan!

Heb je wel al betaald?

Als je ons 21 dagen voor het kamp iets laat weten, betalen we je 75% terug. Vermeld je naam, de naam van het kamp en het rekeningnummer waarop het kampgeld mag teruggestort worden.
Is er op het laatste nippertje een geval van overmacht, bv. een gebroken been, dan betalen we 75% terug als je ons een doktersattest of bewijsje bezorgt.

Zeg je zonder reden af als het kamp over minder dan 21 dagen begint, dan krijg je niets terug.
In geen geval kunnen deelnamegelden op kamp terugbetaald worden, ook niet wanneer je bijvoorbeeld twee dagen later aankomt of eerder vertrekt dan voorzien.