Lokaal reserveren

Het JNM-secretariaat is volledig gerenoveerd en ziet er, al zeggen we het zelf, fantastisch uit! Wil je ook eens proeven van de sfeer op ons bondssec, dan kan je een ruimte reserveren.

Reserveren

Een ruimte reserveren is heel eenvoudig. Klik hier om onze agenda te gaan.

  1. Kies de dag waarop je een zaal wil reserveren
  2. Kies het gewenste tijdsblik en de gewenste ruimte
  3. Klik op "Book" en vul je gegevens in

Hier heb je ook een uitgewerkte handleiding voor het reserveren van een ruimte.

Je zal meteen een automatische bevestiging ontvangen van je reservatie. Voor JNM-ers is alles nu in orde! Externe huurders worden binnen de 2 werkdagen gecontacteerd m.b.t. facturatiegegevens en toegang tot het gebouw.

Elke reservatie moet steeds een tijdsperiode van min. 4 uur bevatten. Wil je meer dan 4 uur reserveren, dan kan je het blokje naar onder te slepen. Let op: per extra uur wordt een toeslag gerekend. (zie verder bij "Tarieven en voorwaarden")

Overnachten op het bondsec is niet toegestaan. We kunnen dus onmogelijk kampen, weekendjes e.d. toestaan.

De ruimtes

Wij zetten onze polyvalente ruimte, onze keuken en twee vergaderzalen te huur. In de prijs zit ook koffie, thee en water inbegrepen (zelf te maken wel te verstaan). Indien je een beamer wenst, dan geef je dit best vooraf aan, zodat we er eentje kunnen klaarzetten.

Pol is onze polyvalente ruimte op het gelijkvloers.

  • capaciteit: 30 tot 50 personen
  • meerdere tafels en stoelen aanwezig
  • ideaal voor een brainstorm, indoor-teambuilding, receptie, casual activiteit

Nikolaj is onze grote vergaderzaal op de tweede verdieping. De zaal werd genaamd naar Nikolaj De Meulder, als dank voor zijn inzet tijdens de verbouwing! 

  • capaciteit: 15 tot 20 personen
  • grote vergadertafel, krijtbord aanwezig
  • ideaal voor een vergadering met een grotere groep

De keuken is de ziel van ons bondsec. Je kan onze keuken huren, maar je moet er steeds rekening mee houden dat JNM'ers hier graag vertoeven en hun eigen potje koken.

  • Uitgerust met koffiemachine, waterkoker, gasfornuis, microgolf- en hete lucht oven, koelkast, potten en pannen, bestek, tassen, borden,... 

Daarnaast hebben wij ook een kleine zaal op de tweede verdiepding. Deze zaal werd genaamd naar Pepijn Boeraeve, als dank voor zijn inzet tijdens de verbouwing! Deze zaal wordt niet (meer) verhuurd, maar is er enkel en alleen voor de vrijwilligers.

Tarieven en voorwaarden

JNM'ers vergaderen gratis en krijgen steeds voorrang. Uiteraard is het niet zo dat we plots een reservatie annuleren wanneer deze al enkele weken bevestigd is. We zoeken steeds samen naar een oplossing.

We vragen wel om als JNM'er ook het reservatieformulier in te vullen. Niet gereserveerd = geen voorrang.

Voor partners stellen we een overeenkomst op met duidelijke afspraken over de reservatie en het aantal keer per jaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld overeenkomen dat je 4 keer per jaar onze ruimtes mag gebruiken, zonder kosten. Bij je reservatie via het formulier geef je dit dan ook best aan.

Voor collega's in jeugdwerk, de groene sector en fairtrade is er een aangepast tarief per ruimte. Je reserveert standaard voor een minimum tijdsblok van 4 uur. Per extra uur komt daar een toeslag bij.

  POL      Nikolaj   Keuken
Minimale blok van 4 uren € 25,- € 20,-   € 15,-
Toeslag per extra uur € 6,- € 5,-   € 4,-

Voor alle andere geïnteresseerden wordt de normale huurprijs toegepast. JNM behoudt wel het recht om aanvragen te weigeren. Zo staan wij bijvoorbeeld niet open voor organisaties waarvan de waarden niet stroken met die van JNM. Je reserveert standaard voor een minimum tijdsblok van 4 uur. Per extra uur komt daar een toeslag bij.

  POL      Nikolaj   Keuken
Minimale blok van 4 uren € 50,- € 40,-   € 15,-
Toeslag per extra uur € 13,- € 10,-   € 4,-

Wil je graag alle ruimtes reserveren of een ruimte reserveren voor een volledige dag? Mail naar info [at] jnm.be om meer informatie te bekomen over onze zeer democratische huurprijzen en de voorwaarden.