Dag van de Natuur in Natuurgaard De Wending

    Zaterdag 19 november 2016


Hallo daar!
Zin om lekker moe te worden in de frisse buitenlucht en tegelijk de natuur vooruit te helpen? Stroop je mouwen op en help mee op zaterdag 19 november tijdens de Dag van de Natuur in Natuurgaard De Wending.


Wat is Natuurgaard De Wending? 

Natuurpunt CVN startte eind 2013 een samenwerking met het OCMW Turnhout voor het uitwerken van een natuur educatieve tuin voor en met senioren nabij woon- en zorgcentrum De Wending in Turnhout.  De educatieve natuurtuin ‘Natuurgaard De Wending’ wil een meerwaarde betekenen voor de bewoners, voor de verenigingen in de buurt, voor de scholen... en voor het ruime publiek. 
Natuurpunt CVN wil van dit tuinproject een sociaal project maken door de mensen uit de omgeving mee te nemen bij de realisatie van de natuurtuin en de uitbouw van de educatieve werking. 


Dag van de Natuur? 


In gans Vlaanderen steken op deze dag tal van mensen de handen uit de mouwen om mee te helpen aan meer groen in eigen streek.  Ook in Natuurgaard De Wending willen we op deze dag aan de slag gaan, en daarvoor kunnen we jullie hulp gebruiken. Meer dan 500 boompjes en struiken moeten op deze dag in de grond. Ben je niet bang om een spade in de grond te steken? Dan kunnen we je hulp zeker gebruiken!

 
Praktisch

We beginnen in de voormiddag om 9u aan de ingang van WZC De Wending (Albert Van Dyckstraat 66, 2300 Turnhout). We ronden de werkdag af om 16u. Breng je eigen picknick, spade en handschoenen mee, wij zorgen voor warme soep en een drankje tussendoor. 
Heb je als vereniging zin om met een aantal vrijwilligers mee te helpen? Laat dan zeker iets weten, of schrijf je in via http://bit.ly/2e8L9Cf

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op! 
Hopelijk tot op 19 november!