STARTDAG 2016

Dag JNM'ers
Dag 'bijna' JNM'ers

Kennen jullie dat liedje uit Jungle Book waarin Balloo de beer zingt dat je veel van beren leren kan? Ze leren je veel bij over het bos waardoor het oerwoud minder op je dak valt…

Een beer als leraar is met andere woorden beren goed. In België zitten we nu echter met een een probleem want wij hebben geen beren.

Gelukkig hebben wij de JNM startdag, die dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 24 september! Samen gaan we op verkenning in de natuur van het Uilenbroek te Lierde.

Zoals de traditie voorschrijft doen we dit ‘s ochtends met de INI’s en vanaf 14u met de PIEPERS.

INI (12 tot 16 jaar):
Samen met jullie vliegen we er vlug in en verzetten een berg werk. Jullie worden al om 9u verwacht aan de picknicktafel op de Waesberg te Lierde. Als jullie thuis werkhandschoenen hebben liggen mag je die zeker meenemen want we gaan beheerswerken uitvoeren. In ruil krijgen jullie een lekker middagmaal van ons. Om 13u30, kunnen jullie aansluiten bij de piepaciviteit of terug naar huis gaan.

PIEPER (6 tot 12) jaar:
Jullie mogen uitslapen en worden om 14u verwacht aan de picknicktafel op de Waesberg te Lierde. Samen ondernemen we een heuse zoektocht door het bos. We leren van alles bij over het bos en de dieren die erin leven. Om 17u zijn we uitgeput en gaat iedereen terug huiswaarts.

Wij hopen jullie in grote getallen te mogen ontvangen op de startdag want het wordt een dag boordevol plezier en wie weet lopen we Baloo wel tegen het lijf…

Groeten,

Het JNM Zottegem Bestuursteam