RvB verslag April

Datum: 
24/04/2017
Ploeg: 
RvB

In April hadden we weer een RvB! Omdat er van de RvB van maart enkele puntjes uitgeteld waren zijn er op deze vergadeirng wat extra zaken besproken. Hieronder een kort overzicht van wat er allemaal besproeken is en hier een leuk filmpje voor als de tekst voor jouw wat te lang is :) 

Samenvatting

  • De RvB dacht even na over welke zaken er belangrijk zullen zijn om op te letten met het JNM bier in de toekomst. En met deze vragen stappen ze na de RvB naar het bier-team
  • Er werd gekeken naar hoe de koepel in Limburg er nu in de toekomst zal uitzien en hoe de opstart van deze koepel aan het gaan is. Wil je weten wat deze koepel juist inhoud lees dan het verslag wat uitgebreider
  • Omdat het in het verleden al gebleken is dat het moeilijk is om de functies binnen JNM goed door te geven hebben we eens gekeken naar wat we er aan kunnen doen om dit te verbeteren. Verwacht jullie binnenkort dus alvast aan een mailtje om jouw functiehandleiding up te daten.
  • Het zou goed zijn dat er binnen JNM nog extra personeelstijd naar de afdelingen zou kunnen gaan, maar hoe gaan we dat nu doen? We bekeken even kort waar deze personeelstijd best in geïnvesteerd kan worden.
  • Binnenkort komt er een vacature voor de functie van BOM (beleid ondersteunend medewerker) Om deze vacature goed op ten volgen stelde we op deze RvB een sollicitatiecommissie samen.
  • Op het congres komt er een motie over een eventuele Winkel Ploeg ( de WIP), de vrijwilligers die hier nu mee bezig zijn kwamen op de RvB eens voorstellen wat hun plan tot nu toe is zodat de RvB hier ook mee kon over nadenken.
  • Natuurpunt heeft veel plannen! Om de plannen van Natuurpunt op vlak van jeugd goed aftestemmen met JNM zitten we binnenkort nog eens samen om dit goed te bespreken. Op de RvB verzamelde we input over wat onze mening nu juist binnen JNM is.
  • Vanaf nu zullen er activiteiten van Nationaal, zoals het congres,.. ook op de afdelingssite worden gezet zodat iedereen daar naar toe zal gaan!